Група HIRSCH Servo та група BEWISynbra придбають шість підприємств по виробництву пінополістиролу EPS у Франції та 49,9% французької Isossol SAS

Австрійська HIRSCH Servo Group та група BEWiSynbra, провідні європейські компанії у галузі виробництва пінополістиролу EPS, уклали угоду про придбання шести виробничих підприємств у Франції та 49,9% акцій французької Isossol SAS від Placoplatre SA. Придбання здійснюється через новостворену французьку компанію HIRSCH France SAS, яка на 66% у власності HIRSCH та на 34% – BEWiSynbra.

“Завдяки таким придбанням ми постійно розширюємо успішну співпрацю між BEWiSynbra та HIRSCH, яка розпочалася у травні 2018 року, зміцнюючи позиції Групи HIRSCH Servo як провідного виробника пінополістиролу EPS у Європі”, – каже генеральний директор HIRSCH Servo Harald Kogler. “Ринок теплоізоляційних матеріалів у Франції добре розвивається, і з цими шістьма заводами ми будемо одним із лідерів у майбутньому. Крім того, ми очікуємо позитивних ефектів синергії для нашої групи компаній у середньостроковій перспективі завдяки нашому географічному розташуванню, спільно з нашими досвідченими працівниками», – продовжив Коглер.

Оскільки операція підпадає під звичні умови закриття, включаючи затвердження у відповідності до регуляторних норм, очікується, що вона завершиться протягом четвертого кварталу 2019 року.

Після додавання нових 6 підприємств у Франції до 20 існуючих у Австрії, Німеччині, Угорщині, Польщі, Румунії, Словаччині та Україні, у Групі HIRSCH у майбутньому буде зайнято близько 1500 осіб.

Attachments