Міжнародна HIRSCH Servo продовжує розширювати свою європейську виробничу мережу

Сьогодні було завершено придбання чеської компанії Novopol з двома заводами.

“Завдяки цьому придбанню ми зменшуємо розрив у географії нашої виробничої мережі та зміцнюємо свої позиції як провідного виробника EPS у Європі”, – говорить член правління HIRSCH Servo Гаральд Коглер. «Novopol успішно працює на ринку з 1992 року і збагачує нашу групу компаній не тільки одним з найбільших виробництв упаковки із EPS та целюлозних волокон у Чехії, але і першим заводом з механічної обробки пінополістиролу у Європі. Ми пишаємось тим, що зможемо відразу ж зарахувати Novopol із 60 досвідченими працівниками до нашої групи компаній », – продовжує Коглер.

“Але ми також міцно тримаємося свого коріння і, незважаючи на коронавірус, визначаємо курс на майбутнє, інвестуючи в розширення нашої групи компаній у поточному фінансовому році загалом 12 мільйонів євро, 2,5 мільйони євро з яких – у центральне підприємство компанії місті Glanegg. Зокрема, ми розробляємо та встановлюємо нову виробничу установку для лиття целюлози власного виробництва та будуємо додатковий склад, щоб бути готовим до зростаючого попиту на захисну транспортну тару, виготовлену із переробленого картону”.

З двома новими заводами в Чехії та існуючими 26 підприємствами в Австрії, Німеччині, Франції, Угорщині, Польщі, Румунії, Словаччині та Україні, у майбутньому Група HIRSCH працевлаштує близько 1600 людей у ​​дев’яти країнах.